"Това е едно петно за ЦСКА" - Румен Чандъров с коментар за гола на Дюкенс Назон


"Това е едно петно за ЦСКА" - Румен Чандъров с коментар за гола на Дюкенс Назон
Снимка: Cska.bg

3133 0

Президентът на Септември София - Румен Чандъров, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира спорната ситуация около гола, с който ЦСКА взе трите точки срещу неговия отбор на 26 февруари.

"Какво да кажа... Мисля, че всички видяха гола и за какво става въпрос. Липса на феърплей в противника. Това е! И то очевидна липса! Не отива на отбор като ЦСКА! Даже съм много изненадан, но това е. То си е и до хората. Ако играч не е проявил феърплей трябваше да има реакция от ръководството. Както реагират на Запад", започна Чандъров пред изданието.

"Аз съм доволен от играта на отбора. След мача не съм говорил с играчите, защото не съм в България. Ще говоря с тях, когато се върна. С треньора говорихме. Трябва да продължат всички да гледат работата си и да продължават да я вършат. Проблемът не е в нас. Когато има липса на феърплей и ние явно трябва да почнем да го пренебрегваме, но няма да го направим. Това е едно петно за ЦСКА!", категоричен бе той, а след това допълни:

"Чак да оставям всичко не съм се замислял. Чак пък толкова... В живота и в спорта има много подли неща. Постоянно се случват за съжаление. В спорта обикновено това е хубавото, че в 99% има феърплей, а не като в живота. И тук щом не се проявява такъв вече, нещата явно се изравняват с нещата от живота".

"Всичко си е до човек и до клуб дори. Трябва момчетата да се вдигнат. Най-добрият лек е победа в следващата среща. Това е спортът. Днес губиш, а утре печелиш. Тези играчи имат качества и всичко си зависи от тях. Това, което ми направи много лошо впечатление, е как ръководството на ЦСКА се хвърля на амбразурата, а и някои ваши колеги как се опитват да оправдаят липсата на феърплей в ЦСКА. Няма смисъл от това, става още по-жалко! Това са очевидни неща. По-добре да си замълчат и да се продължи напред. Юрген Матей бил влязъл в съблекалнята на отбора, но какво от това?! Какво като се е извинил?!", запита Румен Чандъров и отсече, че няма нищо против към ЦСКА и Септември София ще се хвърля срещу "червени", срещу "сини" и срещу "зелени":

"Лошо впечатление ми направи това, което писаха някои явно близки журналисти до ЦСКА. Нямам нищо против нито към Левски, нито към ЦСКА. Но това изглеждаше чак смешно. Как някои казваха, че бялото не е бяло, а леко сиво... Ние изкарваме топката, ами върнете я. Контролът на топката беше в нас. Някои хора правят по-лоша услуга на ЦСКА по този начин. Нямам нищо против никого. Пожелавам им да станат шампиони! Ние ще се хвърляме и срещу "червените", и срещу "сините", и срещу "зелените". Хвърляме се срещу всички! Това е спортът!", завърши босът на столичния клуб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Георги Илиев - Майкъла след мача със Септември: Голът си е гол, акцентът от този мач е слабата игра на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички