Саша Илич намери "оправданието" за ЦСКА, но отсече: Не ми харесва, че спечелихме с този гол


Саша Илич намери "оправданието" за ЦСКА, но отсече: Не ми харесва, че спечелихме с този гол
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2351 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след победата срещу Септември София с минималното 1:0. Сръбският специалист призна, че не е доволен от начина, по който се стигна до успеха. Вижте всичко, което заяви:

"Харесва ми това, че победихме, но не ми хареса начинът, по който стигнахме до победата. Досега не съм коментирал темата, но мисля, че днес съдийството не беше такова, каквото трябваше да бъде. Мачът се превърна в много нервен двубой и за двата отбора.

Стигна се и до ситуацията за нашия гол. Ако трябва да търся оправдание в моите футболисти, това е, че преди това имаше няколко очевидни нарушения и картони за съперника. С тези отсъждания съдията направи така, че нашите футболисти да търсят отпор на всичко това, така се стигна и до гола.

Днес имахме футболисти, които не играха на нивото, на което трябваше да играят. Играхме срещу един млад отбор, отбор, който има желание да показва добра игра, а ние не влязохме добре в мача. Комбинацията от тези два фактора води до нежелано развитие.

Всяка седмица казвам, че всеки един мач е най-важният за нас. Ако не сме пределно концентриране, сами си създаваме проблеми и не показваме, че сме по-добри от противника. Не получихме гол, Септември нямаше чак толкова ситуации, ние имахме още положения за гол. На мен обаче не ми хареса начинът, по който стигнахме до победата.

Ще видим, ако можем да променим нещо в тренировъчния процес. Единственото хубаво нещо от днес са 3-те точки и победата" - заяви Илич.

Старши треньорът на Септември Светослав Петров пък сподели, че в дългите години, в които е бил в ЦСКА, най-важното е било да се излиза с чест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички