Георги Илиев - Майкъла след мача със Септември: Голът си е гол, акцентът от този мач е слабата игра на ЦСКА


Георги Илиев - Майкъла след мача със Септември: Голът си е гол, акцентът от този мач е слабата игра на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2025 0

Бившият играч и директор на ЦСКА Георги Илиев коментира спорната ситуация около гола на "червените" срещу Септември София, с който тимът на Саша Илич взе още 3 точки в борбата за титлата в Първа лига.

"Проявата не беше толкова спорстменска, но след като ЦСКА е вкарал гол, значи е добра за тях" - обясни Майкъла пред "Тема Спорт" и допълни:

"А и нека не си затваряме очите колко неспортсменски неща са станали във футбола ни в последните години. Ако беше само голът на ЦСКА срещу Септември… Голът си е гол. Нормално е от съперника да имат претенции, но нека попитаме и те защо изобщо изкараха топката. Техният играч беше извън терена. Какво го налагаше? А и нито имаше охлузване нито нищо, да кажеш, че са се притеснили за него…".

66-годишният Илиев все пак призна, че "армейците" не са се представили добре срещу Септември и завърши коментара си с "вулгарна поговорка":

"Акцентът от този мач е слабата игра на ЦСКА, а не тази ситуация. За първи път от няколко години имаме големи шансове за титлата и през първото полувреме Септември ни надиграва. Може би голът на ЦСКА не беше най-спортсменският и заслуженият, но е много важно, че беше отбелязан. А за това, че е трябвало да позволят на съперника да им вкара, мога да кажа само една малко вулгарна поговорка - бой и еб*не не се връщат".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шеф на Септември София за капитана на ЦСКА: Селска постъпка от селски футболист! Футболът е за мъже

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички