Шеф на Септември София за капитана на ЦСКА: Селска постъпка от селски футболист! Футболът е за мъже


Шеф на Септември София за капитана на ЦСКА: Селска постъпка от селски футболист! Футболът е за мъже
Снимка: lap.bg

6634 0

Спортният директор на Септември София Кристиян Добрев изригна след мача срещу ЦСКА. „Червените“ спечелиха след гол, който не кореспондираше с феърплея.

Постарахме се да се противопоставим на ЦСКА. Първото полувреме стояхме по-компактни, прибрани, но чистите ситуации бяха за нас. Втората част се прекърши ентусиазма на нашия отбор. Искаше ми се да принудим ЦСКА да бъдат под напрежение, да сбъркат, загубихме 0:1. Не е добре. Гледаме други резултати, на други стадиони, сложно е. Излизат най-добрите футболисти, сменят ги при 1:0 за съперника. Най-лесно е срещу един млад да отбор да си покажеш... всъщност не знам какво да си покажеш“, коментира афектираният Добрев.

Това, което се случи – селска постъпка от селски футболист. Сложил ми лентата, лентоносец. Иска да се пъчи, че може да има нещо мъжко. От Западна Европа, от едни страни, в които е модерно да има трети пол. Това на ръката му, ако е капитанска лента, постъпката му е... Трябва да използваме нецензурни думи. Много добре показа на млади футболисти, млади момчета по какъв начин трябва да се случват нещата“, продължи той.

Най-интересното е, че преди две седмици ми попадна един клип в Шотландия на мач на Рейнджърс. Сега ще се оправдаваме, този не видял, той не знаел. Пуснете си го и вижте треньора на Рейнджърс какво направи. Ако си човек с мъжки атрибути има противодействие на тази ситуация. Абсолютна неправда във футбола. Футболът е за мъже, а не за женчовци дошли от ниската земя“, каза още шефът в Септември.

Между мен и него е като между мен и Меси като футболист. Трябва да си малко и мъж. Яд ме е. Ако по този начин показваме на млади момчета. Дошъл от Западна Европа. Трябва да лъха на професионализъм, феърплей. Може в емоцията си да не си видял, че наш футболист е изкарал топката. След това има противодействие. Правите шпалир и мачът продължава. Всеки щеше да му ръкопляска. Когато си се облагодетелствал нечестно, може да си поправиш грешката. За пореден път нашия отбор е ощетен, но ще се борим“, обяви още Добрев.

„При всички положения и при тях ще има горчилка от тази победа, ние ближем рани и гледаме към следващия мач. Че целта оправдава средствата е така, но средствата трябва да бъдат спортни, футболни, джентълменски и мъжкарски. От това нямаше нищо. Всеки си носи отговорност за действията и постъпките. Какво може да направим? Футболът е за джентълмени и мъже. Грешката на футболиста е една, имаше противодействие какво трябва да се направи. Всеки гледа да се скрие. Малко е трудно да си мъж в тези модерни времена, западни, с трети пол и родител 1 и родител 2“, завърши Добрев.

А ето какво каза след мача Светослав Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички