Тонислав Йорданов вбесил Стойчо Стоилов, който му се разкрещял пред всички в ЦСКА


Тонислав Йорданов вбесил Стойчо Стоилов, който му се разкрещял пред всички в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3428 0

Голям скандал се е разразил на базата на ЦСКА в Панчарево, като главни действащи лица са били главният мениджър на тима Стойчо Стоилов, както и младият нападател Тонислав Йорданов. За това съобщава "Мач Телеграф".

Йорданов опитал сам да си уреди трансфер в Русия, като сторил това зад ръководството на тима, разговаряйки с мениджър, който да проучи опциите му там. Това стигнало до високите етажи в ЦСКА и отговорът не закъснял от Стоилов.

Той вдигнал огромен скандал на младежкия национал, като му се разкрещял пред абсолютно всички останали, вместо да го направи насаме. Информацията допълва още, че в началото Тонислав е отричал подобни действия, но впоследствие започнал да обяснява действията си.

ЦСКА не използва Тонислав Йорданов, като в отбора има огромен избор от нападатели и конкуренцията е жестока. Младокът не попадна и в групата на тима за двубоите от груповата фаза на Лига Европа. A в Берое получиха кошмарни новини преди мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички