Тиаго: ЦСКА има шансове да премине групите в Лига Европа


Тиаго: ЦСКА има шансове да премине групите в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2235 0

Звездата на ЦСКА Тиаго Родригес смята, че неговият отбор има добри шансове да премине груповата фаза в Лига Европа. Португалецът, който се превърна в герой за "армейците" срещу Базел, смята, че задачата за прескачане на групите е също толкова трудна, колкото е била и победата над швейцраския гранд.

"Дали имаме шанс да продължим напред? Да, смятам. Отборът ни ще излиза във всеки мач, за да покаже най-доброто от себе си. Знаем, че е доста трудно, но срещата с Базел също не беше никак лесна, но все пак успяхме да победим. Защо да не мислим и за нови успехи занапред?", каза Тиаго в интервю за предаването "Код Спорт" по ТВ+.

Тиаго коментира и способността си да стреля от дистанция. "От никого не съм се учил. Това е едно преимущество, което открих още като много млад и се опитвам да го използвам максимално. Кой е любимият ми гол от дистанция? Може би голът срещу Левски в първата година, след като дойдох. Беше един завършващ удар извън наказателното поле", сподели Тиаго.

Относно шансовете на ЦСКА за титлата в Първа лига, Тиаго заяви: "Мисля, че шансовете ни са големи, както обикновено. Пропуснахме някои възможности до момента, но ще дадем най-доброто от себе си, за да спечелим титлата. Тя е все пак толкова желана!"

Тиаго пожелава всичко най-добро на бившия си съотборник Кирил Десподов и отчита, че в крайна сметка решението да премине в Лудогорец е изцяло негово. Междувременно помощник-треньорът на "орлите" Станислав Генчев разкри какви очаквания имат разградчани към Десподов (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички