Лоши новини в лагера на Берое преди мача с ЦСКА в Първа лига


Лоши новини в лагера на Берое преди мача с ЦСКА в Първа лига
Снимка: Facebook - Beroe

1868 0

Стартиралият отлично сезона в Първа лига Берое има сериозни кадрови проблеми преди важния мач с ЦСКА в шампионата през уикенда. Един от най-важните футболисти на "зелените" Ибрахима Конте почти със сигурност ще пропусне мача заради контузия.

Под въпрос за срещата с "армейците" е и новият нападател на заралии Кукула, който изпитва болежки. Това поставя наставникът на тима Димитър Димитров - Херо в трудна ситуация за избора на състав, особено за толкова важен мач, какъвто е този с ЦСКА.

Конте се контузи в мача с Локомотив Пловдив, загубен с 1:3 от старозагорци. Той пътува с националния отбор на Гвинея за приятелските срещи на отбора, но не взе участие заради травмата си. Засега не е ясно колко време ще отсъства Конте, а същото важи и за Кукула.

Междувременно стана ясно, че доскорошният бранител на ЦСКА Божидар Чорбаджийски все още не може да си намери отбор (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички