Жеков за Соу: Без него другите не могат дори да ритнат към вратата


Жеков за Соу: Без него другите не могат дори да ритнат към вратата
Снимка: БГНЕС

1882 0

Легендарният нападател на ЦСКА и националния отбор Петър Жеков коментира представянето на "червените", както и предстоящите двубои на тима в Лига Европа. 

Преди десетина дни той присъства на стадион „Санкт Якоб парк“ при успеха на ЦСКА над Базел с 3:1, класирал червените в групите на Лига Европа. "Заедно страдахме и накрая се радвахме. Много емоции бяха, но футболът е така – ту при едните, ту при другите е късметът. Двете смени на Белчев обърнаха срещата – влезе Тиаго, вкара два гола и приключи работата. Но то освен него, никой друг не шутираше. При прибирането от Базел на летището излязохме Жоро Пенчев, аз и Пенев първи и феновете, като се развикаха, беше „ужас“ някакъв. Отдавна не съм се чувствал така, голяма еуфория“, коментира Жеков пред "Тема спорт".

Той изрази оптимизъм, че ЦСКА може да излезе от група А, в която са още италианският Рома, швейцарският Йънг Бойс и румънският ЧФР Клуж. "Имаме много голям шанс да станем поне втори. Рома ги виждам като първи, а другите три отбора сме от едно тесто. Мисля, че ще се класираме. Сега и две момчета привлякоха от Уотфорд, ще ги видим тепърва“.

"Ето, убеден съм, че заради трансфера на Али Соу загубихме 2 точки срещу Етър. Не разбрах какъв е проблемът той да изиграе последния си мач тук. Вярно е, че пропуска, но създава много положения. Без него другите не могат дори да ритнат към вратата. Понякога ми изглежда, че играят в махалата“, заяви Жеката пред "Мач телеграф".

Междувременно помощник-треньорът на "орлите" Станислав Генчев разкри какви очаквания имат разградчани към Десподов (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички