Тиаго Силва: Мъчно ми е за моята България и за феновете, ЦСКА ще победи


Тиаго Силва: Мъчно ми е за моята България и за феновете, ЦСКА ще победи
Снимка: Официален сайт: ЦСКА

3163 0

Бившият футболист на ЦСКА и любимец на "червените" запалянковци Тиаго Силва изяви подкрепата си към "армейците" във финала на Купата на България срещу Левски. Пред "dsport" бившият бранител коментира периода си на "Българска армия" и заяви, че "червените" ще вдигнат трофея в неделя.

"Аз съм в Южна Бразилия, където работя. Имам бизнес и всичките ми приятели са тук. Не помня много от онзи мач през 2005 година", коментира бразилецът.

"В момента гледам ЦСКА малко, тъй като съм мениджър във фирмата си и нямам много време. Напоследък не мога да следя нито бразилското, нито българското първенство.

Това е мач с много напрежение. Аз и съотборниците ми, когато бяхме в ЦСКА, усещахме колко голямо нещо е да играем за този отбор. Имаше ненормално напрежение върху нас. Ние влизахме много концентрирано, с огън в очите, за да можем да се запишем в историята и да направим нашите фенове щастливи.

Ако мога да дам съвет на сегашните играчи, той е да бъдат много концентрирани и да дадат 100% от себе си. 

"Червените" фенове никога на се оставяли ЦСКА, дори в трудни моменти. Не са ставали много пъти шампиони в последните години, но феновете са постоянно зад отбора. Сигурен съм, че стадионът ще е пълен. Публиката ще помага на нашия отбор. Сигурен съм, че ЦСКА няма да загуби.

Гриша Ганчев е моят тате, ние постоянно си говорим. В тези шест години свърши добра работа. Може повече, но той пое отбора в момент, в който ЦСКА имаше много проблеми. Иска да върне клуба сред най-големите, които са ЦСКА и след него Левски. Бих дал съвет на Ганчев как да си построи стадиона, ако има някакъв проблем. Никога няма да забравя българския език, той ми е като майчин.

Разбира се, че бих дошъл да видя новия стадион. Мъчно ми е за моята България и нашите фенове. Прогнозата ми е 1:0 за ЦСКА срещу Левски във финала. Ще има напрежение в този мач", каза Силва.

Вижте още кой заяви подкрепата си към "армейците" за финала в неделя

Още новини и информация покрай финала за Купата на България между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички