Носител на 4 купи с ЦСКА: Нашият отбор е по-подготвен от Левски


Носител на 4 купи с ЦСКА: Нашият отбор е по-подготвен от Левски

2649 0

Легендата на ЦСКА Георги Велинов сподели очакванията си от предстоящия финал за Купата на България, в който бившият му тим се изправя срещу Левски. Бившият вратар е печелил трофея 4 пъти в кариерата си на футболист.

"Според мен ЦСКА е по-подготвеният отбор, притежава по-качествени и опитни футболисти. Вярвам, че купата ще е наша. Това е дългоочакван финал, много се радвам, че стадионът ще е пълен. Дузпите са възможен сценарий, там всичко е лотария и нищо не се знае", сподели Велинов пред "България Днес".

"В дербитата няма фаворит, въпреки че според някои в момента това е Левски. Очаквам голяма битка, а атмосферата на стадиона ще е нещо уникално. Сигурен съм, че няма да има ексцесии и мачът ще се превърне във футболен празник", допълни бившият страж.

Велинов има преки наблюдения върху работата на новия треньор на "червените" Алън Пардю и е впечатлен от професионализма му. Двамата често разговарят на "Българска армия", където Джони има ангажименти в школата на ЦСКА. "Пардю е голям треньор и уникален човек. Само вижте каква е визитката му. Определено вдъхва респект сред всички", каза той. А ето какво каза за финала бившият вратар на Левски Пламен Николов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички