Пардю залага на изненадващ титуляр във финала за Купата


Пардю залага на изненадващ титуляр във финала за Купата
Снимка: LAP.bg

11631 0

Любопитен ход готви треньорът на ЦСКА Алън Пардю за финала за Купата на България срещу Левски. Според "Тема спорт" той мисли да заложи на бразилеца Маурисио Гарсес като титуляр в големия мач в неделя.

Нападателят, който действа и като крило, е възстановен от настинката, заради която не взе участие в домакинството на Славия (3:1). 25-годишният футболист тренира пълноценно и е готов да започне от първата минута на препълнения "Васил Левски".

Гарсес бе сред най-активните футболисти на "червените" в последното дерби с Левски, което бе може би най-добрият му мач, откакто дойде в България. До този момент той бе колеблив. Именно той обаче не се възползва от най-добрата възможност за ЦСКА срещу "сините", когато прати топката над вратата, след като остана очи в очи с Николай Михайлов.

По десния фланг във финала ще стартира Георги Йомов, който остана на пейката в последния мач със "сините". С двете попадения срещу Славия той си гарантира титулярно място в мача за трофея. А ето каква неприятна изненада получи Пардю преди финала. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички