Христо Стоичков с емоционално обръщение от " Българска армия" (ВИДЕО)


Христо Стоичков с емоционално обръщение от " Българска армия" (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

2474 0

Легендата на ЦСКА - Христо Стоичков пристигна в България преди няколко дни, за да присъства на финала за Купа България в неделя. 

От тогава носителят на "Златната топка" взима участие в много събития, а днес се срещна с деца от школата на "армейците", предават от официалния сайт на "червените". Заедно с него беше и друга бивша звезда от футболните среди - Димитър Пенев.

Христо Стоичков "надъха" юношите с послание: 

" Това е Димитър Пенев, моят треньор. Човекът, който ми помогна да стигна върховете. Заедно постигнахме големи успехи за България на световно първенство. Искам и вие от малки да слушате вашите треньори. Да се трудите и да изпълнявате каквото ви казват, защото е за ваше добро. Независимо след колко години, да ги уважавате и почитате. Не само тях, а всички заслужили и дали живота си за ЦСКА! А специално него, като го видите на стадиона, се спирате, козирувате по армейски и го прегръщате! "

След това Стоичков вкара децата в съблекалнята на представителния тим и ги разположи точно в ъгъла, където за първи път е седнал при акостирането си на "Армията". Той с умиление си спомни за незабравимия капитан Джеки Димитров и други знаменити свои съотборници, които са му подали ръка при първите му стъпки с червената фланелка.

Накрая носителят на Златната топка, заедно с треньора Сашо Борисов, физиотерапевта Христо Запрянов и домакина Бай Добри отправиха емоционално видео пожелание към отбора за предстоящата битка в неделя.

 

Всичко най-интересно около финала за Купата на България, можете да следите в SportLive.bg. (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички