Тежки обвинения от Стоилов: Съдията върна Левски, "сините" са с Лудогорец


Тежки обвинения от Стоилов: Съдията върна Левски, "сините" са с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

4033 0

Мениджърът на ЦСКА Стойчо Стоилов хвърли сериозни обвинения към съдията Стефан Апостолов за равенството 2:2 срещу Левски. Силният човек на "Българска армия" е категоричен, че съдията е бил основният фактор, за да може Левски да стигне до равенство в мача на стадион "Васил Левски". Той обяви също така, че първенството още не е приключило. Поне докато не приключи срещата Лудогорец - Берое.

"Нека свърши мачът в Разград и тогава ще видим дали е свършило първенството или не. Какво да ви кажа. Има много ситуации. Много жалко, че трябва да коментирам съдийството. Основен фактор бе съдийството, за да се добере Левски до равенство. Три пъти се спестява жълт картон за Яблонски. За Буш ситуацията е идентична с тази от Разград. Няма и фаул даже на Жеферсон, а той го гони. Явно се прави всичко възможно да се реши първенството рано-рано и футболисти от другите отбори да бъдат пуснати в почивка," заяви Стоилов.

"Мисля, че първият гол на Левски бе абсолютна случайност. Ако си играл футбол знаеш, че после психологически е трудно да се върнеш в мача," продължи той. "Аз поздравявам нашите футболисти. Респект за тях.

"Борим се с много фактори, не само с футбол. Няма случайности, за кой път се случват такива неща. Мисля, че господин Ганчев вчера каза всичко много правилно. Ние ще си играем всеки мач за победа, просто, това е ДНК-то на ЦСКА," допълни шефът на "армейците".

Стамен Белчев също имаше сериозен коментар за съдиите (прочетете мнението му тук).

Думите на треньора на Левски след битката с ЦСКА четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички