Стойчо Стоилов: Нямаше хъс, нямаше решителност, играхме лежерно


Стойчо Стоилов: Нямаше хъс, нямаше решителност, играхме лежерно
Снимка: Официален сайт на Литекс

1225 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов разкри вижданията си относно загубата на "червените" от Левски в първия 1/2-финален мач от турнира за Купата на България. Той разкри, че липсата на основни играчи не е оправдание и ЦСКА ще търси задължително класиране за финала в срещата-реванш.

"ЦСКА загуби днес, защото не играхме добре. Влезнахме без хъс и без решителност. Липсващите играчи не са оправдание за подобен мач. Нагласата ни просто не беше като за дерби.

Левски имаха една атака първото полувреме и вкараха. Имаха две атаки второто полувреме и едната я вкараха. Ние нямахме много положения, но има още един мач и трябва да влезем концентрирани. Може и загубата от Лудогорец да е оказала влияние. Имаме мач след три дни и нямаме много време.

Има още един мач-реванш, не сме отписали Купата. Не сме се отказали и от титлата. Не мисля, че днес нямахме лидер. Бодуров мисля, че беше на терена. Просто не мисля, че бяхме достатъчно агресивно. Лежерно играхме. Резултатът е тежък за нас. И при двата гола имаше индивидуални грешки - втория гол падна от съблекалнята, това влияе на психиката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички