Делио Роси: Левски е един странен, но жив отбор


Делио Роси: Левски е един странен, но жив отбор
Снимка: БГНЕС

3205 0

Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира равенството 2:2, до което неговите момчета стигнаха в мача с ЦСКА от Първа лига. Той заяви, че "сините" са един "странен, но жив отбор".

"Ние започнахме с 4-ма нападатели и остахиме средата на терена с малко хора. Така отсъпихме средата и така се стигна до двата гола. През втората част поправихме това и върнахме двете попадения.

Прохазка ни помогна да оплътним средата на терена. Това даде резултат и се видя. Спечелихме средата на терена, което бе много важно.

Причината за смените днес не бяха лоши изяви на някои играчи. Това беше тактическо решение. Реагирах остро в някои случаи, защото не бях съгласен с рефера, но знам колко е трудно да си съдия, още повече в такъв мач. Мачът обаче свърши и нищо няма значение вече.

Не бяхме добре подредени, с първата атака ни вкараха гол. Ние сме един странен отбор, но сме и жив отбор, мисля, че го показахме. 

Преди мача за Купата имаме един друг мач, а след него чак ще мислим за реванша с ЦСКА." Треньорът на ЦСКА пък обвини един определен човек за изпуснатата победа за "червените". Кой е той - четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички