Талант на ЦСКА: Феновете ни подкрепиха, въпреки загубата, ръководството е винаги с нас (ВИДЕО)


Талант на ЦСКА: Феновете ни подкрепиха, въпреки загубата, ръководството е винаги с нас (ВИДЕО)
Снимка: Ludogorets.com

3230 0

Една от големите надежди на ЦСКА - Християн Петров, говори след загубата с 1:2 от Лудогорец. "Армейците" надиграха един от преките конкуренти за титлата, но загубиха след 2 неточности в отбрана в Разград.

Младият бранител отличи факта, че "червените" запалянковци подкрепиха своите любимци, въпреки поражението. Пред клубната телевизия на "армейците" той призна, че подобно поведение е от изключително висока стойност за футболистите.

"Да загубим мач срещу основния конкурент е тежко за нас. Особено, след като, по мое мнение, ги надиграхме. Имахме много положения. Те също имаха своите, но според мен бяхме по-добрите. Тежко е, но показахме, че можем и не сме нищо по-малко от тях. Радостта на феновете, че сме играли добре, макар и загубата, ни топли много. Тяхната подкрепа е много, много важна за нас", заяви младокът. Той разкри колко важни са наистина запалянковците за отбора, както и за връзката треньор - футболист при "армейците".

"Друго е, когато всеки вика, всеки ни подкрепя и стадионът е пълен. Получаваш стимул. Колкото повече фенове идват на стадиона, толкова по-добре за нас.

Продължаваме да тренираме, колективът ни е добър. Говорим си в съблекалнята. Феновете малко по малко се завръщат. Мисля, че ако още повече хора започнат да идват на стадиона, нещата ще се получат и заедно ще успеем.

Връзката между треньор и футболист при нас е много добра. Ръководството и всички в клуба ни помагат дори, когато играем слабо. Идват, подкрепят ни и казват, че всичко ще се получи, ако работим. Мисля, че сме в правилната посока", добави той.

Саша Илич изпробва иновация срещу разградчани - схема 3-5-2, която пасна добре на неговите възпитаници

"Най-добре се чувствам като централен защитник, цял живот съм играл като такъв. Понякога, когато се е налагало, съм бил ляв краен или дефанзивен полузащитник. Когато трябва, помагам, но най-комфортно ми е на поста централен защитник", призна Петров.

"За мен 3-5-2 е супер схема. Чувствам се много добре, особено в лявата част на отбраната. Мисля, че показахме добро лице, въпреки че не сме я практикували. Направихме няколко тренировки и 1 мач и мисля, че ако продължаваме с тази схема, ще се получат нещата.", допълни още той, след което обърна внимание и на предстоящия двубой с Хебър.

"Най-важното нещо във футбола е концентрацията. Трябва да бъдеш на 100% отдаден на всичко - не 1 или 2 дни преди мача, а като цяло трябва да си съсредоточен единствено във футбола. Срещу Хебър трябва да затвърдим добрата си игра и желание, за да вземем трите точки", завърши Християн Петров.

Ето какво каза след срещата с "орлите" и наставникът на "червените" Саша Илич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички