Саша Илич: Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм тук


Саша Илич: Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм тук
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1690 0

Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, също изрази мнението си, че „червените“ е трябвало да спечелят дербито с Лудогорец, загубено в Разград с 1:2. Сърбинът акцентира, че това е най-добрият мач, който отборът е изиграл под негово ръководство до този момент.

"Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм треньор. Без значение от резултата, играхме по-добре от Лудогорец. Ако трябва да обобщим, Лудогорец от 2-3 удара вкара два гола. Ние създадохме 6-7 чисти положения, но вкарахме само един. Големите отбори успяват да се справят с тези ситауции под натиск. Ние допуснахме гол", започна Илич.

"През цялото време играхме на ниво, на което винаги трябва да играем. Искам да поздравя всички мои футболисти. Ако продължаваме да играем така, победите ще се върнат. Когато играем като отбор, можем да се противопоставим на Лудогорец и Левски. Когато не го правим, не се получава", добави той.

"Опитваме различни неща. Не се страхувам да променяме нещата в движение. Днес бяхме с трима отзад и се справихме. От загубите трябва да се учим. Знам, че на футболистите ще им е трудно, но трябва да си извлечем поуките".

"Самият факт, че футболистите играят в ЦСКА, не би трябвало да имат друга мотивация. Имаме още трудни мачове, но само с такава игра може да очакваме добри резултати", завърши Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички