ЦСКА все привлича, а отново няма: Саша Илич остана без нападатели


ЦСКА все привлича, а отново няма: Саша Илич остана без нападатели
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10861 0

ЦСКА се е разделил с един от сравнително дългогодишните футболисти по време на лагера в Австрия. Става въпрос за Бисмарк Чарлс, който е излетял за България, а причината е поредната му контузия.

Липсващите

Той отново не е на разположение на Саша Илич от минутите преди контролата с Ботошани, когато бе планирано да стартира, но в крайна сметка бе заменен в последния момент от младия Павел Жабов след контузия на загрявката. 

Всичко това означава, че "червените" остават без опитен нападател по време на подготовката в Австрия. Причината е, че голямата звезда в предни позиции за ЦСКА - Дюкенс Назон, още е с Хаити на "Голд Къп" в САЩ, а на същия турнир е новият таран на клуба Матиас Фаетон, но с Гваделупа.

Вариантите

Останалите полузащитници и нападатели, с които "армейците" излетяха за 2-седмичния лагер са: 

Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Станислав Шопов, Марселино Кареасо, Георги Чорбаджийски, Павел Жабов, Марк-Емилио Папазов, Илиан Антонов; 

Припомняме ви, че в съботната контрола срещу Базел, която ЦСКА спечели с 1:0, на върха на атаката стартира нетрадиционният таран Марк-Емилио Папазов.

Впоследствие последният ден от седмицата бе използван от "Армията" за анонсирането на втори нов таран - Майкъл Естрада. Така еквадорецът моментално се превръща в заместник на Бисмарк, който се очаква да подсили Пирин Благоевград.

От клуба загатнаха, че еквадорският национал може да дебютира неофициално още във вторник срещу Карабах, но във всеки случай ще е далеч от синхронизация с останалите играчи. 

Вижте всички подробности по договора на Майкъл Естрада с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички