Параметрите по договора и скорошен дебют: ЦСКА си каза всичко за Естрада


Параметрите по договора и скорошен дебют: ЦСКА си каза всичко за Естрада

5615 0

Ръководството на ЦСКА сподели всичко, което засяга феновете на клуба около привличането на еквадорския национал - Майкъл Естрада.

Той бе дългоочакван на "Армията", като през последните 3 седмици се спекулираше сериозно по негов адрес. Оказва се, че при 31-кратните шампиони акостира под наем за една година от мексиканския Толука.

В допълнение се потвърдиха информациите, че той дори е в Австрия, където вече е провел първа тренировка с новите си съотборници. Не е изключено той да дебютира неофициално още във вторник, когато е предпоследната контрола на клуба - срещу Карабах.

Официалната информация

"ЦСКА привлече еквадорският национал Майкъл Естрада. За последно футболистът игра в мексиканския Крус Азул. Договорът на нападателя е за наем за една година, като има и клауза за откупуване.

27-годишният стрелец вече е в Австрия и тренира с новите си съотборници под ръководството на старши треньора Саша Илич. Той е пристигнал вчера и веднага се е включил в заниманията на тима. Нападателят може да дебютира още във вторник в контролата срещу азербайджанския шампион Карабах. 

Еквадорецът за първи път през кариерата си ще играе в Европа. Естрада има общо 40 участия и 8 отбелязани гола за националния отбор на Еквадор, като любопитен факт е, че именно той бе предпочетен пред бившия нападател на ЦСКА Жорди Кайседо за световното първенство в Катар миналата година, където Естрада взе участие във всички двубои на своята родина", написаха от "Армията".

Вижте как ЦСКА анонсира Майкъл Естрада като свой футболист!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички