Стойчо Стоилов смята, че ЦСКА е бил сериозно ощетен срещу Берое


Стойчо Стоилов смята, че ЦСКА е бил сериозно ощетен срещу Берое
Снимка: БГНЕС

3278 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира пред "Топспорт" загубата на "червените" в мача срещу Берое и подобно на Бруно Акрапович реагира гневно на някои съдийски отсъждания в срещата:

"Човекът на Разград си свърши работата и изпълни поръчката. Такова ритуално отрязване на главата на ЦСКА скоро не бяхме виждали. Някои хора много ги е страх от нас и ще се подсигуряват до последно.", заяви Стоилов.

"Не е само измислената дузпа и незачетения гол. Още през първото полувреме съдията показа накъде вървят нещата. Не даде червен картон на Камбуров за удар в лицето на наш футболист без топка. Спести много жълти картони. Още колко години ще става едно и също? Кога мачовете ще започнат да се решават на терена? Пак повтарям - днес отрязаха ритуално главата на ЦСКА. По нагъл и безцеремонен начин.", коментира Стойчо Стоилов и добави:

"Господинът дойде в Стара Загора с мисия и сега си тръгва доволен, изпълни си я перфектно. ЦСКА не желае повече този съдия да свири мачове на отбора.", завърши коментара си главният мениджър на отбора.

А какво заяви Бруно Акрапович след загубата от Берое, можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички