Димитър Димитров - Херо: Най-важни бяха волята и характерът


Димитър Димитров - Херо: Най-важни бяха волята и характерът
Снимка: beroe.bg

1393 0

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо говори след победата на заралии срещу ЦСКА (1:0) в мач от Първа лига. Димитров стана рекордьор по мачове начело на клубове от родния елит, като това беше негов двубой номер 471 като треньор.

"Разбира се, че съм горд затова че съм успял толкова дълго да се задържа в нашия бизнес, в нашата професия. Сменил съм доста отбори, доста държави съм сменил през годините. Опитвал съм се да се представя максимално добре.Колкото и нескомно да звучи, смятам, че съм от прилично успешните треньори в историята на България. Това, че съм на първо място по брой на мачове малко или много ме прави горд", коментира Димитров рекорда си.

"Вижте, аз може би банален ставам, но да знаете, че ние си провалихме тотално подготовката. и поради това през вторите полувремена физически винаги отстъпваме. В този мач не беше по-различно. Видяхте, че през първото полувреме стояхме по-добре, през второто полувреме умората си каза думата. Най-важни бяха волята и характерът, който показаха футболистите. Този мач беше изключително важен от всяка гледна точка и се радвам изключително, много горд съм, че този рекорд който постигнах беше съчетан с тази победа", завърши треньорът на Берое.

Междувременно стана ясно, че Берое ще се раздели със свой полузащитник след края на сезона.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички