Славиша Стоянович заяви за пореден път, че е поел своята морална отговорност


Славиша Стоянович заяви за пореден път, че е поел своята морална отговорност
Снимка: БГНЕС

1445 0

Славиша Стоянович най-накрая имаше повод да се усмихне, след като Левски победи Славия с 1:0. Наставникът на "сините" заяви, че спечелените три точки днес са от изключителна важност за отбора:

"Много важни три точки за нас в този момент, особено след загубата за Купата. Знаехме, че ще бъде труден мач, знаехме и че времето ще бъде трудно. Търпението беше важно. Имахме няколко положения за гол преди това, но Славия също имаше. Много важни три точки за нас в този момент.", призна Стоянович.

"Беше различен мач. Напрежението беше много голямо. Тези три точки са с двойна стойност срещу директен съперник. Голямо беше напрежението за нас. Виждате и за двата отбора беше трудно, особено през второто полувреме.", коментира Славиша Стоянович, след което на практика призна, че е искал да подаде оставка след загубата от Славия през седмицата:

"Имах разговор с отбора след отпадането от Славия. Нормално като човек, който има морална отговорност, казах на футболистите, че поемам своята отговорност към клуба. Такава беше ситуацията. На следващия ден имахме разговор с Наско Сираков и Павел Колев и се разбрахме това, което е най-добре за клуба в този момент.", отговори Славиша на въпрос подавал ли е оставка и добави:

"Аз съм спокоен. Имам емоция и когато се ядосвам, и когато съм щастлив. Знаем, че Левски не е в перфектна позиция. Борим се всички ние да спасим Левски, и на терена, и шефовете. Нашата работа е на терена и се надявам да бъде още по-добре.", завърши коментара си Славиша Стоянович.

Със спечелените три точки днес Левски измести Царско село в класирането и вече е на 8-мо място в Първа лига. След паузата за националните отбори "сините" ще гостуват на Черно море във Варна.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички