Бруно Акрапович остана бесен от съдийските решения в мача срещу Берое


Бруно Акрапович остана бесен от съдийските решения в мача срещу Берое
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

3211 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше разочарован след загубата от Берое и отправи критика към съдиите за отсъдената дузпа и отменетия гол в края на мача:

"Съдията трябва да види как седят нещата. Първо даде една засада, която я няма, а след това свири дузпа, която не е дузпа. Противникът нямаше повече положения. Ние имахме повече възможности, но не вкарахме гол. Ядосват се играчите, някои плачат в съблекалнята заради един човек.", каза Акрапович.

"Ако губим точки по този начин няма как да се оправим. Не ни се позволява. Можем да бием всеки, това се вижда. Съперникът нямаше положения, но ти го връщаш в мача и му даваш въздух да издържи докрай.", коментира ядосаният Бруно и добави:

"Искам да имам добър отбор за мачовете за Купата. Затова направихме толкова промени - много играчи висят с картони.", аргументира избора си на стартов състав Акрапович.

Със загубата от днес ЦСКА пропусна да се доближи до лидера Лудогорец и разликата продължава да бъде 9 точки между двата отбора, които ще се изправят един срещу друг на полуфиналите в Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички