Валентич: Горд съм с отбора, ще направим всичко за второто място


Валентич: Горд съм с отбора, ще направим всичко за второто място
Снимка: Lap.bg

1637 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели, че е горд от победата на своя тим над ЦСКА в кръга от Първа лига. "Канарчетата" надделяха с 2:0 у дома и техният наставник сподели, че ще се борят за второто място до края на сезона. В момента 6 точки делят "червените" и "жълто-черните в класирането.

"Усещането е странно. Вече 14 месеца съм тук и съм горд от своите футболисти, които дават всичко за клуба и привържениците. Това исках да изградя. Играхме футбол, който аз исках. Бързо преминавахме от защита в атака. През второто полувреме се опитахме да направим добръ преход. Доволен съм как се справиха моите футболисти", заяви Валентич пред "Диема спорт" след мача.

"Мисля, че се подготвихме много добре в анализа си на съперника. Подходихме по-директно и видяхме как губеха сили в средата на терена. Между първата и четвъртата позиция сме, но и преди мача казах, че трябва да се приближим до ЦСКА. Ако можем да спечелим второто място, ще направим всичко възможно, за да го постигнем", завърши босненецът. А ето какво каза колегата му Стойчо Младенов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички