Стойчо Младенов след Левски - ЦСКА: Имаше дузпа, а съдията нямаше еднакъв критерий


Стойчо Младенов след Левски - ЦСКА: Имаше дузпа, а съдията нямаше еднакъв критерий
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1955 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път остана крайно недоволен от съдийството по време на мач на неговия отбор. Специалистът е категоричен, че реферът не е имал "еднакъв критерий" към двата отбора и даде за пример няколко ситуации. 

Основната му теза е, че "червените" са заслужавали да получат дузпа в своя полза за нарушение в наказателното поле на Левски (в ситуацията Кордоба препъна Турицов, но след като играчът на ЦСКА стреля). 

"Имаше дузпа в наша полза - категорично. Имаше нарушение срещу Турицов, не знам какво гледаха на VAR и защо ситуацията не беше прегледана", категоричен беше Младенов. 

Другият упрек на Младенов към съдията е червеният картон на Мазику - неговата претенция е за това, че за сходно нарушение през първото полувреме Андриан Краев не беше изгонен. 

"Мазику получи червен картон, а Краев не получи червен картон - как така? Критерият беше различен, а ситуации - идентични", лаконичен бе Младенов по темата със спорните положения в мача. 

Иначе треньорът на ЦСКА сподели идентично мнение със Станимир Стоилов, че мачът е трябвало да бъде отложен. 

"Нашето желание беше мачът да се отложи. Можеше да се изчака утрешният ден. Това са двата най-посещаеми клубове, с най-много фенове. Всички очаквахме един добър футбол, а времето и теренът ни принудиха да играем така", каза Младенов. 

Станимир Стоилов беше далеч по-краен, като отсече, че е било абсурдно Левски - ЦСКА да се изиграе в тези условия (мнението му четете, като последвате линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички