Бесен Мъри Стоилов: Мач не биваше да има, омръзна ми от страхливци!


Бесен Мъри Стоилов: Мач не биваше да има, омръзна ми от страхливци!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1945 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов беше бесен заради организацията на мача с ЦСКА, завършил преди минути с нулево равенство. Той бе недоволен и от решението двубоят да се доиграе, след като бе прекъснат заради обилен снеговалеж.

"Футбол се игра само първите 15 минути. Започнахме със самочувствие, агресивно, както очаквах. После стана повече битка, случайности, единоборства. След 15-ата минута нямаше футбол. Хората, които трябваше да вземат решение да няма мач, не го взеха. Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора, на които им се плаща да вземат правилни решения в името на футбола", започна Стоилов след равенството.

"След прекъсването казах, че това не е терен за футбол, искахме да играем утре. Правим се, че не виждаме, не чуваме, не си вършат работата хората, на които за това им се плаща. От понеделник алармирахме да включат отоплението, преди мача теренът бе в перфектно състояние", продължи той.

"Отиде на вятъра работата ни през цялата изминала седмица. Не бяхме готови за такъв стил на игра. Аз казах, че след 10-и май започва първенството. Щом им харесва на някои да играем хокей на лед... Играхме и на блата по-рано. Преди 3 месеца, когато Царско село бяха сложили червени линии, им се каза, че ВАР не работи така. Има хора, които отговарят и си носят отговорност".

Преди 3 месеца, когато Царско село бяха сложили червени линии, им се каза, че ВАР не работи така. Има хора, които отговарят и си носят отговорност".

"Почти 45 минути с човек по-малко момчетата проявиха желание, стараха се. Аз исках да видя как играят на прекрасен терен. Вие, телевизията, как се съгласихте да се играе на такива условия? Ние щяхме да играем добър футбол, дори да бяхме загубили. Всички заедно трябваше да седнем и да решим. Левски беше готов да играе футбол и го показа първите 15 минути. искахме да видим дали сме готови да играем с първите два отбора, но не стана", каза още ядосаният треньор. А ето как протече "мачът" по трибуните.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички