Имаше ли дузпа за ЦСКА за фаул на Кордоба? (ВИДЕО)


Имаше ли дузпа за ЦСКА за фаул на Кордоба? (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg/Yulian Todorov

4655 0

Тежките атмосферни условия на стадион "Васил Левски" са главна тема на дискусии около дербито Левски - ЦСКА, което според мнозина трябваше да бъде отложено. Срещата обаче започна и първата спорна ситуация беше в наказателното поле на Левски. 

В 20' Турицов беше изведен в наказателното поле от Георги Йомов. Защитникът, макар и случайно, успя да овладее топката с гръб, нагласяйки си я за удар. 

Той стреля, Михайлов съумя да спаси и защитата на Левски след това овладя ситуацията, но след изстреля на Турицов Кордоба закачи крака на бранителя на "червените". 

Последва преглед на ситуацията от съдиите, отговарящи за VAR, начело с Ивайло Стоянов. След няколкоминутна дискусия в крайна сметка главният рефер не получи сигнал да прегледа ситуацията. По всяка вероятност съдиите са преценили, че контактът не влияе на играта, след като Турицов вече беше отправил своя удар, а контактът е минимален. 

Дали трябваше да има дузпа - преценете сами във видеото под статията. Какво се случва/случи на дербито Левски - ЦСКА четете тук

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички