Стойчо Младенов с превъзходна за ЦСКА вест, говори и за плановете за новата година


Стойчо Младенов с превъзходна за ЦСКА вест, говори и за плановете за новата година
Снимка: Lap.bg

2636 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се обърна към феновете на клуба чрез официалния сайт на "армейците". Той им пожела преди всичко здраве, а същевременно съобщи и една много добра новина за тима - централният бранител Мено Кох най-сетне е възстановен от контузията, която го извади от игра за толкова месеци.

"Искам да пожелая преди всичко здраве на всички, нека 2022 г. бъде много по-успешна за всички нас - и в личен, и в професионален план. Надявам се, че всички футболисти ще се върнат здрави от ваканцията и ще могат да стартират пълноценно тренировъчния процес още от първия ден. Мено Кох вече е напълно възстановен и стартира подготовката наравно с всички останали.

На лагера в Турция очаквам да подготвим футболистите по най-добрия начин, за да стартираме пролетния дял от първенството с победа срещу Локомотив (София). Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат много по-успешни през пролетта. Всеки футболист ще получи своя шанс и вярвам, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем максимална ползва от предстоящите контроли срещу съперниците по време на лагера" - сподели Стойчо.

Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински прегледи на клубната база в Панчарево. Днес - сряда, 5 януари, на кардиограма и велосипед се явиха българските играчи в отбора, както и капитанът Юрген Матей, Мено Кох и Бисмарк Чарлс.

Втората група футболисти, които ще преминат изследвания, ще се присъедини към съотборниците си утре, 6 януари. След края на прегледите играчите и треньорското ръководство ще се отправят турския курорт Алания, където тимът ще бъде на лагер, споделиха още от клуба.

Междувременно шеф в ЦСКА посочи кой прави селекцията в клуба и обясни дали Греъм Кери е приключил с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички