Руски гранд влезе в битката за Жорди Кайседо от ЦСКА


Руски гранд влезе в битката за Жорди Кайседо от ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1800 0

Кандидатите за подписа на нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо се увеличиха с още два. Днес "Тема спорт" съобщава, че и руският гранд Спартак (Москва) има интерес към еквадореца, като посочва, че руски мениджър, близък до ръководството, е проучил възможността за привличането на голаджията. Същевременно, изданието посочва, че Кайседо е предложен на Спартак заедно с още четирима нападатели.

Московчани са в нелек период и към момента заемат деветото място в класирането в руския елит. Само четирима други отбори са отбелязали по-малко попадения през сезона дотук от тях и новият треньор Паоло Ваноли се опитва да подсили атаката си.

Междувременно, futbolecuador.com съобщава, че и турски клуб се интересува от тяхната звезда. Става дума за втородивизионния Аданаспор, който се бори за промоция в Суперлигата. Според информацията, клубът щял да изпрати официална оферта в близките дни, като е склонен да плати доста сериозна сума.

Досега Жорди Кайседо беше свързван с Газиантеп, Динамо (Киев), клубове от Италия и Франция. Според неговия мениджър трансферната цена на нападателя е 5,5 милиона евро. А ето кой футболист напуска ЦСКА като свободен агент. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички