Аспарух Никодимов: ЦСКА има нужда от подсилване на доста позиции


Аспарух Никодимов: ЦСКА има нужда от подсилване на доста позиции

1739 0

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов говори пред "Тема спорт". Според Паро "армейците" имат нужда от подсилване през зимния трансферен прозорец, ако искат да имат шансове в борбата за шампионската титла.

"Изключително важно е да се уточни, че във всеки отбор треньорът най-добре знае на кой играч може да разчита и в кои зони се нуждае от подсилване. Освен това Стойчо Младенов неведнъж е доказал, че умее да избира правилните футболисти, които да пасват на неговата философия", заяви Паро за "Тема спорт".

"През есента представянето на ЦСКА не бе убедително, особено в офанзивен план. Там липсваше изненада, а темпото на атаките бе монотонно. Със сигурност е нужно това поведение да се промени за началото на пролетния полусезон. Ако бъдем максималисти, трябва да кажем, че тимът се нуждае от подсилване на доста позиции, ако иска наистина да е реален претендент за титлата.

Аз обаче съм противник на въртележката, в която във всеки трансферен прозорец се взимат по 5-6 нови играчи. Предпочитам сега да бъдат привлечени 1-2 футболисти, но те да са качествени, да имат какво да дадат на отбора, да повишат класата. Това би бил много по-добър вариант, отколкото да се заложи на количество и запълване на дупки.

За съжаление добрите футболисти струват скъпо, но на "Армията" са показвали, че се ориентират добре на трансферния пазар", каза още Никодимов.

Бивш халф на ЦСКА изрази желанието си да се завърне в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички