Обявиха сделка за играч на ЦСКА за "почти готова" - приключил ли е Карол Метс с "червените"?


Обявиха сделка за играч на ЦСКА за "почти готова" - приключил ли е Карол Метс с "червените"?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4424 0

В Кипър твърдят, че футолист на ЦСКА е договорен и сделката с "армейците" е "почти готова", като съвсем скоро се очаква това да бъде обявено официално. Информацията е на местното издание kerkida.net, а играчът, за когото става въпрос, е Карол Метс, а тимът, който го желае - АПОЕЛ Никозия.

Централният защитник на ЦСКА пристигна късно на "Българска армия", след като бе привлечен на пожар. 28-годишният бранител може да играе и отляво на отбраната, като бе използван за двубоите в България, тъй като нямаше картотека за европейските клубни турнири поради късното пристигане.

Той може да се окаже и ненужен при "червените", тъй като капитанът Юрген Матей може да си партнира в отбрана не само с Пламен Гълъбов и Томас Лам, но и с "позабравения" Мено Кох, който изтърпя тежка контузия, но скоро ще бъде готов за игра и се очаква да е титуляр.

Така Метс спокойно може да се озове в АПОЕЛ Никозия. Кипърският клуб следи от доста време случващото се около естонеца, а местното издание допълва, че в клуба на всяка цена искат да привлекат бранителя.

Българският клуб също ще бъде активен през зимния трансферен прозорец, макар и не толкова, колкото бе през миналата година. Очаква се още до края на седмицата ЦСКА да представи нов футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички