Шеф на ЦСКА посочи кой прави селекцията и дали Кери приключи с клуба


Шеф на ЦСКА посочи кой прави селекцията и дали Кери приключи с клуба
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2816 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов внесе яснота по няколко актуални въпроса за клуба. Той съобщи дали голмайсорът на тима Жорди Кайседо ще бъде продаден, дали Греъм Кери е приключил с клуба и посочи кой прави зимната селекция на "червените". Днес футболистите на Стойчо Младенов минават медицински прегледи, а утре летят за Алания.

"За да се стигне до трансфер на Кайседо, трябва да има много сериозна оферта за него и това вече го решават собствениците на отбора, заедно със старши треньора", посочи Филипов пред БНТ.

"Кери още е на Острова и следващата седмица ще се присъедини към отбора направо в Турция, защото има лични проблеми", коментира директорът. Както е добре известно, полузащитникът подкрепя съпругата си, която има сериозни здравословни проблеми.

"Стойчо Младенов и Алън Пардю, които са достатъчно опитни хора във футбола, работят по селекцията на отбора. Засега още няма футболист, който е подписал с ЦСКА", каза още той. Тези дни се появи информация, че ЦСКА преговаря с класен флангови играч (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички