Стойчо Младенов "би шута" на каращ проби играч в ЦСКА


Стойчо Младенов "би шута" на каращ проби играч в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2390 0

ЦСКА отпрати младия ляв бек Алексис Коли от лагера на отбора в Турция. По този начин мароканският бранител няма да бъде част от състава на „червените“ за пролетния дял в Първа лига.

Преценката е на Стойчо Младенов и щабът му, като треньорите не са останали очаровани от това, което Коли е показал по време на тренировките и единствената контрола до този момент в южната ни съседка, пише Труд.

По този начин столичани продължават да са в търсене на ляв бек, тъй като тимът иска да подсили тази зона на терена. Причината е, че Брадли Мазику е с изтичащ договор след края на сезона и футболистът почти сигурно ще продължи кариерата си във френския футболен елит.

Другият футболист, каращ проби в отбора на ЦСКА – Мохамед Осман, ще остане още няколко дни при „червените“, за да опита да впечатли Младенов и помощниците му. Следващата контрола на ЦСКА в Турция е срещу австрийския Хартберг, като и там се очаква Осман да започне като титуляр.

При равенство 1:1 – срещу Стал Миелец, сирийският национал центрира топката за Калоян Кръстев, след което падна единствения гол за българския тим срещу полския състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички