ЦСКА остана без Кайседо за останалите си контроли в Турция


ЦСКА остана без Кайседо за останалите си контроли в Турция
Снимка: Getty Images

1875 0

Във важен етап от зимната си подготовка ЦСКА ще остане без голмайстора си Жорди Кайседо. Това стана ясно, след като еквадорецът попадна в списъка на националния селекционер на родината си за предстоящите световни квалификации. Еквадор се изправя срещу Перу и Бразилия.

Тимът на Кайседо се намира на трето място в зона Южна Америка и има шансове за класиране, но трябва да се търсят добри резултати в предстоящите два мача. Еквадор има 6 точки повече от четвъртия и петия в класирането - Колумбия и Перу.

Мачът с Бразилия е на 27 януари в Кито, а гостуването на Перу в Лима е на 1 февруари. Така Кайседо ще трябва да се прибере в родината си в началото на идната седмица. В същото време на ЦСКА му предстоят четири контроли - срещу Хартберг на 25 януари, срещу Динамо (Москва) на 28 януари и срещу Шахтьор Караганди и Академия Пандев на 31-ви. Наскоро Кайседо получи висока оценка в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички