Нанков отговори: С COVID ли е Стойчо Младенов, защо новият в ЦСКА не игра и как се справиха играчите на проби


Нанков отговори: С COVID ли е Стойчо Младенов, защо новият в ЦСКА не игра и как се справиха играчите на проби
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2027 0

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков говори след равенството на "армейците" в първата приятелска среща от зимния лагер на отбора в Турция. Тимът завърши наравно 1:1 срещу Стал (Милец) от Полша. Нанков говори за старши треньора Стойчо Младенов и призна, че има здравословни проблеми.

Той обаче сподели, че не става въпрос за коронавирус. Освен това коментира и защо новото попълнение на тима Маурисио Гарсес не взе участие в двубоя. Нанков не пропусна да отговори на въпрос и за играчите на проби в ЦСКА.

"Доволни сме от старанието на футболистите, работим предимно за физическа подготовка, поуморени са футболистите. Доволни сме от желанието за игра, имахме и три млади момчета, които за първи път играят и две момчета на проби, които трябваше да видим в игрови ситуации. Доволни сме като представяне.

Като дойде време, ще кажем. Осман и Алексис като поработят още малко и ще видим, ще решим дали могат да помогнат на отбора, или не. Имаме доста работа още, има време до първия мач. Тепърва започваме тактически занимания и още много други неща. Надяваме се на хубаво време и да постигнем това, за което сме тук в Турция.

Стойчо Младенов има здравословни проблеми, не е тайна за никого. Не е коронавирус, но има проблеми, надяваме се до една седмица всичко да е наред с него и да се върне на обичайния си пост. Имаме трима централни защитници, засега не търсим, търсим на други позиции - да укрепим халфовата линия. И Гарсес, и Томас Лам пропуснаха тренировки, надяваме се до ден-два да започнат тренировки. Гарсес има леки здравословни проблеми - настинка, тренира три дни с нас, но тази настинка го извади от строя за няколко дни. Надяваме се от утре да започне пълноценно да работи" - заяви Нанков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички