ЦСКА предлага договор само на единия от играчите на проби


ЦСКА предлага договор само на единия от играчите на проби
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2188 0

ЦСКА ще задържи единия от двамата футболисти, които карат проби в тима. "Червените" са останали доволни от това, което показа Мохамед Осман на зимния лагер, твърди "Мач Телеграф" и ще му предложат договор. Решението е взето още след първата контрола в Турция - равенството 1:1 със Стал (Миелец).

Националът на Сирия е впечатлил ръководството на ЦСКА с техниката и креативността си, както и с добрата си форма, въпреки че няма достатъчно игрова практика през есента. Осман записа 12 мача със Спарта Ротердам, но в повечето от тях влизаше като резерва. Общо той прекара 670 минути на терена във всички турнири.

28-годишният халф ще получи договор за 18 месеца. Той ще подпише с отбора като свободен агент и "червените" няма да плащат за него. На този етап ЦСКА няма намерение да привлича другия играч на проби в тима - Алексис Коли. Левият бек е разочаровал тотално ръководството с показаното по време на лагера. Ето с футболист на какъв пост ЦСКА преговаря междувременно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички