Станков за ексцесиите на "Армията": Нормално е - вървим с 30 години назад


Станков за ексцесиите на "Армията": Нормално е - вървим с 30 години назад
Снимка: БГНЕС

2520 0

Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, говори след дерби уикенда в Първа лига, по време на който "червените" и Ботев Пловдив успяха да разпродадат стадионите си, съответно срещу Лудогорец и Левски. 

И двата гранда обаче отстъпиха с 0:1, като двубоите бяха последвани от напрежение и грозни сцени, които доведоха до сериозни глоби към "червените" и "жълто-черните".

Специалистът изрази надеждите си пред Nostrabet, че когато клубовете осигурят нови съоръжения, то феновете вече ще са по-внимателни и ще избягват да трошат съоръженията. 

Мнението на Станков

"Първо искам да кажа, че най-големият победител е публиката – както в Пловдив, така и в София. На човек му става хубаво да види пълни стадиони, както и на играчите и треньорите – съвсем различно е да се играе пред толкова хора. В противен случай все едно си на репетиция в театъра. Това са най-големите победители от кръга. Това най-много ме зарадва.

 

Спортно-технически е най-лесно да се критикува в този момент. Не се получи особено стойностен мач. В едно интервю преди срещата казах, че ще прилича на мача между ЦСКА и Левски. Излишно е да има толкова разправии и такова напрежение по време на срещите. Предполагам, че на новите стадиони феновете ще се постараят да не рушат.

Това са процеси, които в Европа бяха преживяни преди 20 години, но за нас е нормално – ние вървим с 30 години назад в този аспект и с 40 години назад спортно-технически. ЦСКА няма на кого да се сърди, включително и на съдийската бригада", категоричен е специалистът.

 Ето какво умопомрачително наказание отнесе ЦСКА за случилото се в дербито с Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички