Стамен Белчев оптимист за бъдещето на ЦСКА, разликата с Лудогорец не била голяма


Стамен Белчев оптимист за бъдещето на ЦСКА, разликата с Лудогорец не била голяма
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3556 0

Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, даде пресконференция преди важното домакинство на Черно море. В четвъртък на Националния стадион "Васил Левски" двата отбора ще премерят сили, а при равен или победа на гостите - те ще са големите фаворити за среброто. 

Белчев за трети път е начело

Хасковлията вярва, че с две победи до края на седмицата неговите възпитаниците ще финишират втори и ще може поне малко да си отдъхнат заради избегнатия европейски бараж. Той не подмина и темата с проблемите в защита през последните мачове. 

Подобно на Тобиас Хайнц - и Белчев коментира битката с Лудогорец, в която класата на разградчани наклонила везните в последно време. 

Коментарът на Белчев

"Не мисля, че отборът се намира в лоша форма. Резултатите не са това, което всички очакваме. В атака имахме добри неща в последния мач. Въпреки двата гола това не ни достигна за победа. Имам претенции за играта в защита на целия отбор. Когато противникът отнеме топката, всички трябва да бъдат организирани и да помагат в защита. Това ще се получи.

Има време, нека свърши сезонът. Изцяло концентриран съм върху оставащите мачове на отбора. Последната дума има ръководството. Когато нямаме успехи у дома или навън, е притеснително. Работим върху това и се надявам скоро да се върнем на победния път в най-кратък срок.

Очакваме всичко. Най-нормалното е отборът на Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато ние владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще постигнем второто място. Пак казвам, че е жалко да се борим за второто място. Надявам се през следващия сезон да изглеждаме много по-добре и да сме основен конкурент да станем шампиони. 

Разликата с Лудогорец е в това, че загубихме сигурни мачове. Лудогорец също направиха грешни стъпки, но не мисля, че разликата между нас и Лудогорец е голяма. Футболистите са професионалисти. Дали аз ще съм треньор, или някой друг, дали ще бъде един собственик, или някой друг, те трябва да защитават своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100 процента отговорни в тренировъчния процес".  

Вижте кой е първият футболист, с който ЦСКА се раздели през лятото!

Още: "Хич не се интересува, влезе в ЦСКА, за да е държавата по-благосклонна към бизнеса му"

Шеф в ЦСКА преди фалита през 2016-а: Ще издам една тайна, говорих с Валтер Папазки и...

Ще си получат ли заслуженото капитаните на ЦСКА или им отвориха задния изход?

Черно море обяви групата си за ключовото гостуване на ЦСКА

Нов залп към фамилия Ганчеви във връзка с последната им година в ЦСКА

ЦСКА с огромен гаф: "Замаза" го, но феновете веднага побесняха (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички