Шеф в ЦСКА преди фалита през 2016-а: Ще издам една тайна, говорих с Валтер Папазки и...


Шеф в ЦСКА преди фалита през 2016-а: Ще издам една тайна, говорих с Валтер Папазки и...

6585 0

Бившият изпълнителен директор в ЦСКА Александър Тодоров даде любопитно интервю. Припомняме, че той имаше два периода като шеф на "Българска армия" - първият бе 2008-2009, а вторият - 2013-2015. Той бе и предпоследният изпълнителен директор на "армейците" преди фалита през 2016 година.

В интервю, което даде, той коментира и бизнесмена Валтер Папазки, който стои зад фондацията, която е новият собственик на клуба. По непотвърдена информация се смята, че той е най-новата силна фигура при "червените".

Може ли Александър Тодоров да се завърне в ЦСКА - говорил е с Валтер Папазки?

Още: ЦСКА с огромен гаф: "Замаза" го, но феновете веднага побесняха (СНИМКА)

Александър Тодоров обратно в ЦСКА?

Оказва се, че Папазки е търсил Александър Тодоров, като изданието "Тема спорт" пише, че му е предложил да се завърне при "армейците". Важно е да се отбележи, че в предоставените цитати от изданието няма точни думи на Тодоров, които посочват в пълна конкретика това твърдение.

Тодоров е категоричен, че Валтер Папазки ще построи в срок новия стадион "Българска армия", "защото е сериозен човек". След това пък призна, че е имал разговор с Папазки за завръщане във футбола, без да се посочва в кой клуб, макар и да изглежда педелно ясно.

"Ще издам една тайна. Имах разговор с Валтер Папазки в тази насока (бел. ред. завръщане във футбола). Но чисто административно, законово не мога да поема нещата. Можеше да се включа и да помогна, така да го кажа, но това вече е в миналото" - призна Тодоров пред "Тема спорт".

Още: Александър Тодоров си спомни за "легендата" Жуниор Мораеш и другите, търсили си парите до стотинка от ЦСКА (ВИДЕО)

Преди часове пък се появи нов залп към фамилия Ганчеви във връзка с последната им година в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички