Официално: ЦСКА се раздели с първи играч - дори не дочака края на сезона


Официално: ЦСКА се раздели с първи играч - дори не дочака края на сезона
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4154 0

От ЦСКА официално обявиха раздяла с първи футболист за лятото. "Армейците" не дочакаха края на сезона, като са категорично решили, че няма да разчитат на Бисмарк Чарлс, който се завърна предсрочно от престоя под наем.

Той не успя да се наложи и в Железничар, където Бруно Акрапович за пореден път се събра с играча. А след завръщането си Бисмарк и "червените" са се разбрали да се разделят по взаимно съгласие.

Нападателят има 45 мача за ЦСКА, като в тях е отбелязал пет попадения. Разбира се, феновете ще запомнят гола му във финала за Купата на България срещу Арда през май 2021 година. Ето и цялото съобщение от клуба за раздялата:

Още: "Първият трансфер на ЦСКА след Гриша Ганчев" вкара гол, от какъвто точно "червените" имат нужда (ВИДЕО)

ЦСКА се раздели с Бисмарк Чарлс

ЦСКА се раздели с Бисмарк Чарлс

"ЦСКА и ганайският футболист Бисмарк Чарлс се споразумяха да прекратят трудовите си взаимоотношения, като двете страни се разделят по взаимно съгласие.

С червената фланелка Бисмарк изигра 45 мача и отбеляза 5 гола. Най-запомнящият се от тях ще бъде победното му попадение във финала за Купата на България срещу Арда (Кърджали) на 19 май 2021 година, когато "армейците" печелят с 1:0.

За съжаление, поради честите си контузии, той не успя разкрие пълния си потенциал с екипа на ЦСКА. За последно нападателят игра под наем в отбора на Железничар (Босна и Херцеговина).

Благодарим на Бисмарк Чарлс и му пожелаваме много успехи в бъдещите му начинания!" - написаха "червените". Има информации, че ЦСКА ще се раздели и с Амос Юга след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички