Среща с лидер и много веселби: ЦСКА подгрява битката със Сепси с армейски следобед


Среща с лидер и много веселби: ЦСКА подгрява битката със Сепси с армейски следобед
Снимка: CSKA.BG

1492 0

Отборът на ЦСКА официално зарадва феновете си с новините за поредния армейски следобед, който ще се състои броени часове преди голямата битка със Сепси в Лигата на конференциите.

Със съобщение в социалните мрежи "армейците" обявиха, че планират програма пълна със забава: джаги, маса за текбол, машина за измерване на силата на удара, а най-добрите ги очакват награди. Веднага след това пък "червените" запалянковци ще имат възможността да се срещнат с един от лидерите на Саша Илич, а именно - Амос Юга, който ще раздава автографи.

Съобщението от ЦСКА:

"Богата програма ви очаква на Армейския следобед преди домакинството на „Сепси“

Вратите отварят в 17:30 ч. Ще загреем с джага, маса за текбол и специална машина за измерване силата на удара с награди, осигурени от нашите партньори от WinBet.

Между 18:15 и 18:45 ч. най-точните от вас ще спечелят още подаръци, осигурени от клуба, ако вкарат гол в мишената ни за футбол.

В 18:30 ч. един от капитаните на ЦСКА – Амос Юга, ще се включи в специална тренировка за малчугани на малкото изкуствено игрище зад магазина. Той ще даде съвети и ще води заниманието за всички записали се деца, като ще бъде осигурен и преводач. Достъп до терена ще имат само децата с предварително подадена заявка за участие. Може да запишете детето си на nashitedeca@cska.bg или на място до 18:15 ч. Поради ограниченото време и пространство, бройките за участие са ограничени.

Между 19:00 – 19:45 ч. Амос ще раздава автографи на терена на Армейския следобед", написаха "червените".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Думите на Саша Илич преди важния мач със Сепси от Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички