Тобиас Хайнц с часовник за десетки хиляди евро - с него той стигна до ЦСКА (ВИДЕО)


Тобиас Хайнц с часовник за десетки хиляди евро - с него той стигна до ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

9937 0

Норвежкият играч Тобиас Хайнц бе единственият привлечен в ЦСКА през зимния трансферен прозорец. Той акостира на "Армията" още през януари с големи очаквания върху себе си, които за един полусезон успя да оправдае. 

В крайна сметка той и съотборниците му не успяха да се преборят през пролетта за дългоочакваната 32-ра титла, но лично Хайнц набързо натрупа 19 срещи, в които се отчете с 4 гола и 3 асистенции. 

Не би било лъжа, ако се каже, че 25-годишният техничар дойде при 31-кратните шампиони с идеята да възроди кариерата си. До този момент той бе напускал пределите на родината си само веднъж - през 2019 г., когато бе продаден на турския Касъмпаша. 

Историята на играч и бижу

В южната ни съседка обаче нещата за младия норвежец така и не се получиха. Така той напусна Турция след само 21 двубоя, в които се отчете с гол и асистенция, а клубът бе платил 800 000 евро за правата му. 

През есента на 2020 г. той "на пожар" се завръща в Сарпсборг под наем в рамките на полусезон. Тогава в интервю за местното издание на Eurosport разказва как е решил да замени високите заплати в Източна Европа с тези в родината му: 

"Както бе обявено в много медии, наистина се отказах от много добра заплата, за да се завърна тук. Тогава обаче трябваше да има и малък подарък (б.р. Rolex) за "добре дошъл".

Станах "фанатик", след като заминах от Сарпсборг с нормална норвежка заплата в Турция, където човек полудява след първите заплати". 

Цената на часовника

Трябва да се отбележи, че по всяка вероятност моделът на луксозния часовник е "Day-Date" на Rolex. Цените най-често започват от $35 000 за 36 mm и $ 38 500 за 40 mm версия, когато са закупени чисто нови от оторизиран дилър. Сумата обаче може да достигне над 110 000 долара в някои случаи. 

Именно и с въпросното бижу норвежецът излезе да говори пред медиите в сряда. Той бе футболистът, който придружи Саша Илич на пресконференцията на ЦСКА преди домакинството на Сепси от Лига на конференциите.

Ето какво сподели Хайнц с "Ролекс" на китката за мача със Сепси!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички