Назон, Естрада, Амос... Илич коментира петима и намекна за трансфер в ЦСКА


Назон, Естрада, Амос... Илич коментира петима и намекна за трансфер в ЦСКА
Снимка: Lap.bg

5789 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори преди първия европейски двубой за сезона, домакинството на Сепси. Сърбинът засегна темата с играчите под въпрос и тези, които ще пропуснат срещата.

Оказва се, че сънародникът му Лазар Туфегдчич не е бил картотекиран за Лига на конференциите по усмотрение на ръководството. Именно и то щяло да реши бъдещето му, докато Естрада не бил готов за пълен двубой. 

Добрата новина за феновете е завръщането на Дюкенс Назон и контузилия се в последния шампионатен двубой - Енес Махмутович. 

Коментарът на Илич

"Назон имаше една седмица допълнителна почивка заради ангажиментите си с националния отбор. Върна се, тренира на пълни обороти и ще бъде в групата на мача. Амос няма да бъде на линия, но Махмутович вече е добре и ще бъде в групата. 

Всичко зависи от Естрада кога ще бъде готов. Тогава той ще може да играе пълни 90 минути, но сега не смятам, че е готов. Туфегдчич не е картотекиран по решение на клуба. Ръководството ще реши бъдещето му", уточни Илич на официалната си пресконференция. 

Ето още какво каза Саша Илич преди ЦСКА - Сепси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички