Епизод две България - Румъния в Европа: Асприля го няма, но всички нови са там за ЦСКА


Епизод две България - Румъния в Европа: Асприля го няма, но всички нови са там за ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4088 0

Разочарованието от миналия сезон и изпуснатата в края титла остана зад гърба на ЦСКА. Новата кампания започна, а вече е ред за "червените" да стартират и участието си в европейските клубни турнири. Това ще бъде и сблъсък номер 2 от своеобразното съперничество, което се оформи между България и Румъния в Европа. Този път специалисти и анализатори поставят българския тим в ролята на сериозен фаворит в сравнение с румънския. Това показва и платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

ЦСКА започва в Европа, пътят изглежда сравнително "чист"

"Армейците" се включват от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Въпреки че сблъсъците със Сепси все още не са започнали, Саша Илич и компания знаят името на потенциалния съперник за следващия кръг. Ако се справят с румънския опонент, "червените" ще имат поне на хартия по-лесно препятствие от румънците в лицето на победителя от двойката Торпето Кутайси (Грузия) и Актобе (Казахстан). Илич ще бъде без Данило Асприля на разположение в първия мач, тъй като е наказан. Въпреки това останалите нови попълнения ще са на линия.

Пазарите на Sesame.bg дават много сериозно предимство на българския отбор срещу носителя на Купата и на Суперкупата на Румъния. Летящият коефициент за победа в полза на Саша Илич и компания е 1,83, докато ставката за триумф на сметката на тима от северната ни съседка е 4,90. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,86. Двата отбора се изправят един срещу друг на стадион "Българска армия" на 27-и юли, четвъртък, от 20:00 часа.

Sesame приема разплащания с криптовалути

В каква форма са ЦСКА и Сепси преди мача в Лигата на конференциите?

"Армейците" със сигурност не блестят от началото на сезона. В родната Първа лига записаха победа и равенство, като до момента отборът е реализирал едва едно попадение. Добрата новина за Саша Илич е, че все пак "червените" не са инкасирали нито един гол до момента.

По ирония на съдбата ситуацията при Сепси е много подобна. Отборът спечели Суперкупата на страната с успех с минималното 1:0 над Фарул Константа, след това завърши 0:0 с Рапид Букурещи, а в последния мач преди сблъсъка отново спечели с минималното 1:0, този път в шампионата и срещу Университатя Крайова 1948. Така и Сепси все още не е инкасирал попадение от старта на новия сезон.

Ще има ли отново голова суша на мач на ЦСКА и Сепси?

Очакванията са за това и в този случай да няма много попадения. Коефициентът на Sesame.bg за под 1,5 попадения в дуела е 2,90, докато за над 2,5 гола в мача е 2,20. Съответно пък ставката за това и българският тим, и румънският да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,11, а за няма гол/гол е 1,71.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички