Илич: Каквото и да кажем на играчите - те играят и трябва да се раздадат за феновете


Илич: Каквото и да кажем на играчите - те играят и трябва да се раздадат за феновете
Снимка: Lap.bg

2279 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, даде официална пресконференция преди първия двубой със Сепси от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. 

Двубоят на стадион "Българска армия" е в четвъртък от 20:00 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

В сряда преди обяд сърбинът обясни пред медиите, че предстоят две битки между много равностойни съперници, а утре ще е само първото полувреме и нищо няма да бъде решено. 

В допълнение специалистът обясни, че ще продължи да ротира формациите на тима, спрямо съперниците по време на сезона. Той се надява да продължи и серията без загуби на "Армията" през последните 18 години в европейски двубои.

Мнението на Илич

"Предстои ни много труден мач, защото изтеглихме много труден жребий - вероятно най-трудният съперник. Сепси е изключително дисциплиниран отбор, който дълго време играе заедно. Това е голямото му предимство. Ние обаче сме ЦСКА и искаме да сме по-добри в двата мача и да продължим напред. 

Чух, че ЦСКА няма 18 години загуба на "Армията" в Европа. Това е едно фантастично постижение и се надявам да продължим в същия дух. 

Гледахме доста мачове на Сепси и знаем срещу какъв отбор се изправяме. Искам хората да знаят, че утре предстои само първото полувреме. Ние искаме да сме по-добрите в края и да продължим. 

Създаваме достатъчно ситуации и най-големият проблем остава, че не можем да се възползваме от тях. Надявам се да създаваме още повече, но и да успяваме да вкарваме. 

Хората трябва да разберат, че ще се сблъскат два много равностойни отбори. Ще спечели този, който направи по-малко грешки. Дано успеем да накажем техните грешки. 

Играчите трябва да разберат, че се изправяме срещу най-трудния възможен съперник. Имахме малко време за подготовка, а мачовете започнаха бързо. Те обаче трябва да направят всички по силите за успеха. 

Знаете, че вече няма значение дали сме домакини или гости. Това не дава предимство на съперника. Не мисля, че реваншът в Румъния ще помогне на Сепси. 

Футболистите ще получат специални указания - това е съвсем нормално. Надявам се, че заради феновете, които ще изпълнят стадиона, футболистите да дадат максимума. Каквото и да им наговорим преди мача - всичко си зависи от тях.

Ще продължим да използваме формации през сезона, които са удобни според съперника ни", завърши Илич категорично. 

Вижте около кои футболисти умува Саша Илич за мача със Сепси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички