Спортният министър Весела Лечева: Бях част от ЦСКА, няма да преча за новия стадион


Спортният министър Весела Лечева: Бях част от ЦСКА, няма да преча за новия стадион
Снимка: Lap.bg/ Ivan S. Ivanov

1459 0

Министърът на младежта и спорта - Весела Лечева, коментира дългоочакваната реконструкция на дома на ЦСКА стадион "Българска армия"

Тя разкри, че няма да пречи на издигането на ново и модерно съоръжение, но призова част от отговорните за него да изпълнят своите ангажименти. Лечева намеси ръководството на "Сердика спортни имоти", което има намерение да смени.

“Искам само да кажа, че и аз, като човек от ЦСКА, повече от 20 години съм била чат от този клуб с богата история и знам какво означава името ЦСКА и съм сигурна, че феновете очакват едно добро и модерно съоръжение. Аз няма да бъда пречка за това, но от първия ден, от който съм застанала на този пост, съм твърдяла, че всеки трябва да изпълни поетите ангажименти и да бъде добросъвестен по отношение на ангажиментите, които се поемат - и в договорите, и в споразуменията", заяви спортният министър пред "Гостът на Sportal.bg".

"За съжаление, за този анекс, което видях, че изтече по медиите, съм правила много запитвания по него и съм получава оскъдна информация от дружеството, което стопанисва този имот. Разбира се, още в началото, когато стъпих в длъжност, исках цялата информация по отношение на всички договори, анекси и тн., но или не ми беше предоставена, или получавах информация на парче.

Това недоверие предизвика у мен желание да сменя целия борд на директорите на “Сердика спортни имоти”, защото това означава недовоерие и от двете страни. Стои си старото ръководство, ние сме предложили ново, но то още не е вписано. Не е влязло в действие и затова мога да кажа, че това създава проблем по отношение на работата ни с дружеството и по отношение на това, аз да определя дата за започване на строителство и кога може да приключи, тъй като не знам всички детайли”, допълни още тя.

Ето с каква позиция излезе ръководството на "армейците" относно обвиненията за "Българска армия"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички