След строежа: Юношите на ЦСКА вече няма да тренират на "Армията", а на Панчарево


След строежа: Юношите на ЦСКА вече няма да тренират на "Армията", а на Панчарево
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

965 0

Дългоочакваният строеж на стадион "Българска армия" се очаква да започне през следващата пролет и да бъде завършен в рамките на 2 години.

Това бе потвърдено на извънредната пресконференция на ЦСКА, на която присъстваха и представители на международната компания "SPORTFIVE", която е отговорник за проекта. От нея стана ясно и че след финализирането на строежа юношеските гарнитури на "армейците" ще бъдат преместени.

"Ще направим базата в Панчарево и там ще се премести цялата детско-юношеска школа. Там ще бъде много хубаво за тяхното обучение", заяви изпълнителният директор Филип Филипов.

Това изказване беше по повод плановете на мястото на тренировъчните игрища, които са пред "Армията", да бъде изградена фен зона. В нея ще бъдат направени фен магазин, ресторант, кафе и други развлекателни съоръжения.

"Имаме пълната подкрепа на държавата относно юридическия проблем със статута на земята в Панчарево. Това ще се оправи в близките седмици. Ще изградим общежитие за юношите, както и ресторант, за да можем да си завършим базата", допълни адвокатът на клуба Станислав Трендафилов. 

Ето колко ще струва новият дом на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички