"Обикновено не хваля играчите индивидуално, но днес...": Илич отличи 1 от ЦСКА срещу Спартак


"Обикновено не хваля играчите индивидуално, но днес...": Илич отличи 1 от ЦСКА срещу Спартак
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4202 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след победата с 1:0 над Спартак Варна в Първа лига. Сърбинът се завърна на тъчлинията след наказанието, което изтърпя в предните два мача. Той призна, че най-важното в срещата е това, че са спечелени 3-те точи.

"Един изключително труден мач. Започнахме го отлично, имахме контрола, вкарахме гол навреме, но след това пропуснахме някои положения. Вероятно и заради позицията ни на първото място, последните 15 минути трябваше да покажем мъжка игра, за да спечелим 3-те точки.

Илич отличи Станислав Шопов за ЦСКА

Най-важното е, че спечелихме 3-те точки. Ще имаме пауза и достатъчно време, за да освежим играчите. Доволен съм от всички, по принцип не хваля играчите индивидуално, но мисля, че днес Шопов изигра много добър двубой.

Така се печелят титли - мачовете се взимат трудно, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра трябва да бъде по-дълга. Всички отбори се борят за нещо. Всички тези мачове срещу по-ниско ранкираните тимове са трудни, но спечелихме всички.

Очакваме да си починем в паузата и да се подготвим за следващите два месеца, които ще бъдат решаващи за всичко" - заяви Илич пред "Диема спорт".

Вижте как ЦСКА поспести сили, но победи Спартак, който опита, но не успя (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички