Хронология на търга за емблемата на ПФК ЦСКА АД


Хронология на търга за емблемата на ПФК ЦСКА АД
Снимка: БГНЕС

3606 0

Днес в 13 часа в Кърджали започна повторния опит за провеждането на търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Първият опит, на 30 март, претърпя неуспех, след като не бяха допуснати всички желаещи до него. Sportlive.bg проследи всичко интересно, случващо се около наддаването.

Час преди търга целият град бе блокиран, като постоянно се извършваха проверки от органите на реда. Пред самата сграда, където ще се проведе търгът имашеи солидно полицейско присъствие. Един от феновете на "червените" Никола Дърпатов използва Facebook, за да се оплаче от недопускането на фенове до града.

Привържениците не бяха допускани до апартамента, където ще се проведе наддаването и могажеха да се доближат до най-много 200 метра до мястото. До апартамента се допуснаха само хора, свързани с търга, за което има и негодувание от насъбралите се фенове.

20-ина минути преди 13 часа пристигна пристигна един от участниците в търга - Иван Велчев - Кюстендилеца, който е представител от ЦСКА-София. Преди него бяха пристигнали и останалите кандидати. Този път собственикът на първодивизионния ЦСКА Гриша Ганчев не бе забелязан, а от ръководството на тима представител е Милко Георгиев, който обаче също не бе допуснат да влезе в сградата.

Директорът на областната дирекция в Кърджали на МВР старши комисар Венцислав Момчилов обясни, че не се е стиганло до никакво напрежение в града преди провеждането на търга, както и че броят на феновете на "червените" е около 100-150 души.

Около 14:30 часа стана ясно, че ЦСКА - София спечели търга за емблемата с оферта от 8 млн. лева

За участие в търга са подали документи 4 фирми, които участваха и в първия търг. Той ще се проведе  в гр.Кърджали, ул.Хан Аспарух №5, вх.В, ап.12, където се помещава офисът на синдика Дора Милева. Ако всичко приключи нормално, то този следобяд, след 14 часа, ще научим името на собственика на емблемата и останалите активи. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички