След тирадата Илич бе запитан големия въпрос: "Остава ли в ЦСКА?"


След тирадата Илич бе запитан големия въпрос: "Остава ли в ЦСКА?"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9740 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори емоционално след победата в последния мач за сезона. "Армейците" надделяха  с 2:0 над големия си съперник Левски, но въпреки това сърбинът бе много разочарован след изпуснатата титла.

Илич започна с тирада и обяснение защо ЦСКА е сам срещу всички, след което коментира и други теми (вижте в линка). Младият наставник обясни за мача с Левски, говори и за привържениците, като и на няколко пъти подчерта колко е горд от отбора му.

Остава ли Саша Илич в ЦСКА?

Накрая сърбинът бе запитан и въпроса, който всички запалянковци на "армейците" си задават - дали ще остане в отбора. Напомняме, че в западната ни съседка Сърбия усилено го спрягаха за нов наставник на отбора на сърцето му - Партизан Белград, където е същинска легенда.

Все пак Саша Илич не даде категоричен отговор на недвусмисления въпрос. Той пожела да говори по темата в следващите дни, като призна, че в този момент се чувства твърде тежко, за да го коментира.

"Ще говорим в следващите дни за бъдещето ми. Във футбола никога нищо не е сигурно. Разберете ме, че не искам сега да говоря за бъдещето ми, защото в един такъв момент, в който си победил най-големия си съперник, но нямаш повод да празнуваш, е изключително тежко" - сподели сърбинът пред "Диема спорт".

След мача пък капитанът на ЦСКА Иван Турицов бе грозно обстрелван с "всичко" от феновете на Левски (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички